Retourneren

Is je bestelling niet wat je ervan had verwacht? Je kan ervoor kiezen om je bestelling te retourneren of te ruilen.

Hoe gaat ruilen in zijn werk? Stuur ons een e-mail op info@talesofglory.be met daarin je ordernummer (terug te vinden op je orderbevestiging) en vertel ons voor welk product je wenst te ruilen. We verwerken je e-mail binnen de 24u. Omruilen kan binnen de 14 dagen na ontvangst en enkel als de verpakking nog volledig gesloten is.

Hoe gaat retourneren in zijn werk? Heel simpel! Stuur ons een e-mail op info@talesofglory.be om ons op de hoogte te brengen van je aanvraag tot terugzending. We verwerken je e-mail binnen de 24u. Omruilen kan binnen de 14 dagen na ontvangst

Verder geldt:

  • Afgeprijsde artikelen komen niet in aanmerking voor terugzending.
  • Het artikel mag niet geopend zijn.
  • Het artikel mag niet beschadigd zijn.
  • Terugzending van artikelen gebeurt voor rekening en verantwoording van de consument.
  • Na ontvangst van je retourzending betalen we uiterlijk de 7e dag het aankoopbedrag via de door jou bij de bestelling gekozen betaalmethode terug.

De artikelen mogen worden teruggestuurd naar:

Tales of Glory
Steenweg Deinze 33
9810 Nazareth
België

De goedkoopste manier om terug te zenden is om zelf een etiket aan te maken op de site van Bpost: https://parcel.bpost.be/nl/create-label

Is een artikel beschadigd bij je thuis bezorgd of hebben we het verkeerde artikel geleverd, stuur zo snel mogelijk een e-mail naar info@talesofglory.be met daarin je naam, ordernummer en een omschrijving van wat er mis is gegaan.

Je ontvangt van ons een retourticket waarmee je het product gratis kan terugsturen naar ons. Indien we nog stock hebben van het bestelde artikel, sturen wij het opnieuw naar je op. Hebben we het product niet meer voorradig? Dan gaan we over tot terugbetaling via de betaalmethode die je gekozen hebt bij je bestelling.