Over Tales of Glory

Er was eens … jij. Tales of Glory is het verhaal van jouw leven
 
Tales of Glory is mijn jongste spruitje. Ik ben een mama én onderneemster en net van die combinatie maakte ik mijn levenswerk.
In mijn jarenlange ervaring in de retailwereld van producten, meubels en kleding voor baby, kind én mama ontbrak er nog één ding: een eigen productlijn, en dat spruitje werd onlangs boven het doopvont gehouden.
Tales of Glory is mijn antwoord op de prangende vraag om alle belangrijke en emotionele herinneringen uit ieders baby- & kindertijd te kunnen bewaren en wel veilig, opgeruimd en mooi.
Want soms wil je even terugkijken, stilstaan bij je eigen verhaal en dat kan dus voortaan met de prachtige cocondozen in karton, duurzaam en ecologisch, die in hun puurheid passen in elk interieur.
 
 
Het idee
Het idee is ontstaan in de nazomer van 2017
Een emotioneel moment bracht me terug in de tijd van mijn eerste ervaringen als jonge mama en de jaren erna hoe ik een oplossing zocht voor mijn drang naar het bewaren van de positieve emotie rond het moederschap.
De uitdagingen gedurende de eerste levensjaren van mijn oudste zoon en de innerlijke zoektocht naar een positieve invulling in ons samen leven wou ik vastleggen voor later. Overzichtelijk samenbrengen is beter begrijpen. Het verleden was onlosmakelijk met mezelf verbonden en om deze periode positief af te sluiten begon ik mijn zoektocht naar de vergeten herinneringen om deze zeer tastbaar mee te nemen in een doos voor later.
De milestones van mijn kinderen : echofoto’s, eerste foto’s, eerste kleertjes, … de vroegste herinneringen capteren en bewaren is het mooiste geschenk dat ik hen kon geven later. Elk kind heeft recht op zijn/haar eigen verhaal. De emotie waarmee mijn zoeken gepaard ging, het niet meer vinden van … is me bij gebleven. Het zijn allemaal kleine maar oh zo belangrijke momenten die met de hulp van een persoonlijke teletijdmachine kunnen vastgelegd worden.
 
In de nazomer van 2017 kwam deze emotie opnieuw bovendrijven en dit was voor mij een teken. Mijn persoonlijk doel: ouders het mooiste geschenk geven dat er maar kan zijn: een doos met milestones waar ze stap voor stap aan werken, een puzzel van cocondoosjes die ze vullen met de milestones van hun kind en de emotie die dit teweegbracht.
Eens de milestones verzameld, wordt de Tales of Glory box het ultieme geschenk dat je later aan je kind meegeeft. De Tales of Glory box is het enige wat je kost wat kost wil redden bij een brand. De box met herinneringen uit de gloriejaren of de tijd in het verleden wordt het verhaal van je leven.