Missie en visie

Missie

Tales of Glory is een idee van Sonia Pypaert van the baby’s corner. Ze is een mama én onderneemster en maakte van net die combinatie haar levenswerk. In haar jarenlange ervaring in de retailwereld van producten, meubels en kleding voor baby, kind én mama ontbrak nog één ding: een eigen productlijn, en dat spruitje werd onlangs boven het doopvont gehouden.

Tales of Glory is haar antwoord op de prangende vraag om alle belangrijke en emotionele herinneringen uit ieders baby- & kindertijd te kunnen bewaren en wel veilig, opgeruimd en mooi.

Want soms wil je even terugkijken, stilstaan bij je eigen verhaal en dat kan dus voortaan met de prachtige cocondozen in een selectie van duurzame materialen die in hun puurheid passen in elk interieur.

Visie

Het uitgangspunt van Tales of Glory is een oprecht mooi én eerlijk product te creëren dat zowel duurzaamheid als esthetiek ademt. Daarom koos Sonia Pypaert, wars van alle globale tendensen, om in zee te gaan met kleine, authentieke en lokale vaklui voor de vervaardiging. Duurzaamheid betekent zowel een ecologische productie en/of recyclage als het beperken van transport.

Tales of Glory trekt die kaart op een heel positieve manier en combineert deze kleine voetafdruk in de 21e eeuw met een radicale liefde voor schoonheid. De coconboxen, de juweeltjes en het assortiment dromenvangers zijn ontzettend mooi, zuiver en gericht op het zich thuisvoelen in elk interieur, of dat nu een klassiek, minimalistisch of warm nest is.