Hello toddler milestone box en huisje van mijn dromen!

Gepubliceerd door Sonia Pypaert

milestone box kleuter

N I E U W: Toddler milestone box

Na de baby milestone box verwelkomen we met veel enthousiasme nu ook een bewaardoos voor alle herinneringen van je kleuter. Je kan voortaan verder gaan met sprokkelen van alle herinneringen uit de kleutertijd van je lieveling en deze bewaren in de Toddler milestone box. Elke doos bevat kleine cocondoosjes van duurzaam materiaal waar je de eerste tekeningen, eerste schoentjes, eerste foto’s, nieuwjaarsbrieven en meer in kan opbergen. Een uniek en persoonlijk geschenk voor ouder en kind.

 

Spelen met de bewaardoos vol herinneringenBerg alle herinneringen van je kindje op in een bewaardoosbewaardoos kleuterbewaardoos kleuterbewaardoos kleuter

Een kinderkamer om van te dromen

Iedereen probeert vandaag om een lekker warme en knusse thuis te creëren voor zijn of haar partner, kinderen en zichzelf.  En waar voel je meer liefde dan in de baby- of kinderkamer? Een gezellig plekje waar je kind naar hartenlust kan spelen, lachen en dromen. Met hun rijke fantasie toveren ze hun kamer in een vingerknop om in een wondere droomwereld waar alles mogelijk is.

 

Spelen met een droomhuisje in de kinderkamerSpelen in een droomhuisje voor kinderendroomhuisje kinderkamerdroomhuisje kinderkamerdroomhuisje kinderkamer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat je kindje vanaf nu al zijn of haar lievelingsspulletjes verzamelen in een Tales of Glory droomhuisje in riet. Decoreer hun kamertje met deze lieflijke droomhuisjes en laat ze verstoppertje spelen met vriendjes, neefjes of nichtjes en broertjes of zusjes.

"If you can dream it, you can do it"- Walt Disney

Hier zal de magie nooit ontbreken!

Liefs, Sonia Pypaert


Reacties

Laat een reactie achter

Opgelet, reacties worden nagekeken vooraleer ze gepubliceerd worden.