Ohlala, we wish you: Tales of Glory wenskaarten

Gepubliceerd door Sonia Pypaert

NIEUW: Tales of Glory Wishes

Ohlala “We wish you …”

Wie Tales of Glory al kent, weet dat er tal van ideeën rond het bewaren van herinneringen op het menu staan. Vandaag voelen we opnieuw die zalige euforie om de Tales of Glory, Wishes te introduceren met heerlijke wenskaarten om alle eerste herinneringen aan de baby- en kindertijd met stip op de kaart te zetten.

Wie goed kijkt ziet in het voorbijglijdende landschap een wondere wenskaarten wereld vol moois voor zwangerschap, geboorte, doop, verjaardag, … Allemaal stipjes op de routekaart van het leven die nazinderen en bewaard worden in de  milestonedozen (Baby & Toddler) om alle herinneringen aan de baby- en kindertijd mooi en veilig te bewaren. Een magische verbeeldingswereld wordt het favoriete plekje voor het opbergen van favoriete speeltjes of het bewaren van herinneringen en milestones uit de kindertijd van je kleine spruit.

 wenskaarten zwanger baby jongen meisje geboortewenskaarten baby jongen meisje zwanger geboorte

Klein geluk door de brievenbus

Blijf verbonden met je geliefde vrienden en familie en verras hen met deze luxueuze kaarten voor eender welke gelegenheid. Stuur hen de warmste wensen voor hun verjaardag, de dikste knuffel op papier of laat hen simpelweg weten dat je aan hen denkt. Met jouw liefdevolle persoonlijke boodschap brengen deze wenskaarten gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht!

Elk wenskaartje heeft een uniek design dat is gedrukt op stevig duurzaam vervaardigd papier met FSC label dat luxueus warm en zacht aanvoelt. Voor het design en het drukwerk van deze kaarten werkten we samen met lokaal talent. We zijn blij om hen op deze manier te ondersteunen en op die manier ook trouw te blijven aan onze eigen waarden: duurzaam, ecologisch en verbonden.

 N I E U W: Tales of Glory Wisheswenskaarten baby jongen meisje zwanger geboorte

Feeststemming met een knipoog, maar ook om de naderende periode vol kaarslicht, de geur van kaneel, de cadeautjes, de glinstering in de ogen en vooral de intense nestwarmte van familie en vrienden. Laat me je dat alvast allemaal en van ganser harte wensen. 

Je kan ze vanaf nu hier bestellen.

Liefs, Sonia Pypaert


Reacties

Laat een reactie achter

Opgelet, reacties worden nagekeken vooraleer ze gepubliceerd worden.