Milestone cards: kostbare momentjes om te delen met elkaar

Gepubliceerd door Sonia Pypaert

Van zwangerschap tot je baby’s eerste keertjes

Het wonderlijke leven van jou en je kindje zit vol met kostbare hoera-momentjes die je graag met iedereen wil delen. Je zwangerschap en de eerste maanden met je baby vliegen meestal voorbij en voor je het weet kijk je met verbazing terug naar die eerste echofoto. Daarom is het zo belangrijk om de waardevolle mijlpalen van je kind vast te leggen met de duurzame Tales of Glory milestone cards. Zo schrijf je mee aan het bijzondere levensverhaal van je kleine pruts en hou je alles bij van je betoverende zwangerschap tot de allereerste stapjes.

   

Smile, jouw eerste foto

Weet jij nog wanneer jouw kindje zo groot was als een perzik? Laat de meest magische periode van je leven niet zomaar aan je voorbij gaan en leg deze fantastische momenten vast op een originele manier. Een zwangerschap is een heftige en emotionele periode voor een mommy-to-be en het is heel belangrijk dat ze zichzelf af en toe op de eerste plaats durft zetten. Want wat is er leuker dan die kleine gelukjes van de groei van je baby te delen met anderen die je lief zijn?

Jouw baby groeit nu razendsnel en een van de populairste manieren om je bolle buik te herinneren, is om er elke maand een foto van te maken. Gebruik de 20 lieflijke zwangerschap mijlpaalkaarten van Tales of Glory om je eigen persoonlijke tijdslijn te maken met alle mijlpalen van je zwangerschap en de groei van jouw buik.

    

De originele milestone cards hebben elk een unieke handgetekende illustratie om de bijzondere fasen van je zwangerschap te vereeuwigen. Op de achterkant van elke kaart is er eveneens plaats voor een datum en een korte anekdote over je zwangerschap en kleine spruit, zo weet je later nog perfect wanneer je de eerste schopjes gevoeld hebt, wanneer jullie de babynaam gekozen hebben en wanneer je het fantastische nieuws aan de familie vertelde. Op die manier bewaar je de liefdevolle herinnering aan deze wonderlijke 9 maanden voor het leven.

Omg, de mooiste baby ever!

Ohlala, je kent het vast wel, je baby wordt geboren en jouw telefoon vult zich geleidelijk aan met foto’s van jouw slapend wonder. Al die kostbare en schattige momentjes vragen erom om gedeeld te worden met elkaar! Voel je verbonden met je kleine ukkepuk en leg de groei van je spruit vast met de baby milestone cards van Tales of Glory. Maak een foto van je baby met deze 16 bijzondere baby mijlpaalkaarten en bewaar de liefdevolle herinneringen van 1 week tot 1 jaar. Noteer op de achterkant van de kaart de grootte en het gewicht van je ieniemienie mini-me zodat je dit nooit meer vergeet!

   

Chiesss, mijn eerste tandje

Elke baby volgt zijn eigen persoonlijke ontwikkelingsfase en daarom is het belangrijk om zowel de grote als kleine bravo’s voor altijd te bewaren. Met de 24 originele baby mijlpaalkaarten van Tales of Glory geniet je jaren na van alle kostbare eerste hoeraatjes van je kindje: van de eerste keer lachen en het eerste papje tot de eerste volledige nacht in dromenland. De milestone cards vormen het perfecte geschenk voor een aanstaande mama haar babyshower, gender reveal of als kraamgeschenk bij de geboorte.

   

Schrijf verder aan het verhaal van jouw kind

Deze drie verschillende types milestone cards voor mama en kind van Tales of Glory zijn met zorg ontworpen door een lokaal grafisch talent met oog voor onze kernwaarden: duurzaamheid, ecologisch en verbonden. Ze worden lokaal geproduceerd in België en zijn vervaardigd uit stevig en duurzaam papier.

Het geheel komt in een mooi bewaardoosje dat een aanvulling is op de duurzame baby- en toddler milestone box van Tales of Glory. Hierin bewaar je alle kostbare herinneringen aan de baby- en kindertijd van je kleine spruitjes. Van zwangerschapstest tot eerste tutje en schoentjes, je kan alles vanaf nu met zorg bewaren in de cocondoosjes van een memory box. Een geschenk dat het leven van jouw kind vertelt en je bijhoudt om voor altijd te koesteren.

Er was eens … jij. Tales of Glory is het verhaal van jouw leven


Reacties

Laat een reactie achter

Opgelet, reacties worden nagekeken vooraleer ze gepubliceerd worden.