Mamablog: maak kennis met Sara

Gepubliceerd door Sonia Pypaert

Hallo, ik ben Sara, 31 jaar en fiere mama van een vierjarig zoontje, Matteo. Ik ben intussen 38 weken zwanger.

Waarom ik grote fan ben van de Milestone box van Tales of Glory?

Wel, tijdens mijn vorige zwangerschap en ook na de bevalling van mijn eerste zoontje Matteo zei iedereen (tot vervelends toe): “...en geniet er maar van, want het gaat snel hoor”. En dan denk je bij jezelf, "Ja, ok, nu weet ik het ondertussen wel".

Maar al vrij snel moet je toegeven dat al die mensen gelijk hebben en dat het eerste levensjaar van je baby’tje als een sneltrein voorbij raasde. Destijds waren mijn man en ik beide zelfstandig werkende ouders, waardoor het precies allemaal nóg sneller ging. Omdat we helaas niet op steun van grootouders konden rekenen moest de baby op heel jonge leeftijd naar de kinderopvang, waar we hem elke ochtend als allereerste kindje achterlieten.

Nu Matteo intussen vier jaar is, heb ik spijt dat ik bepaalde spulletjes met een zekere emotionele waarde niet bij hield of vast gelegd heb. Vandaar ben ik nu een mama met een missie en ben ik ook vastberaden om het na de geboorte van ons tweede zoontje anders aan te pakken en dat kan, dankzij Tales of Glory!

Ik ben absoluut geen verzamelaar, maar hou wel erg van structuur (lees: controlefreak) en dus weet ik zeker dat de baby milestone box me zal helpen om die bijzondere herinneringen en gebeurtenissen tijdens het eerste levensjaar van ons baby’tje nóg beter te koesteren en tastbaar te maken.

Met grote nieuwsgierigheid en spanning kijk ik ernaar uit om mijn eerste doosjes te kunnen opvullen ....

 

 


Reacties

Laat een reactie achter

Opgelet, reacties worden nagekeken vooraleer ze gepubliceerd worden.