Het verhaal van Tales of Glory Bloom organic babykleding

Gepubliceerd door Sonia Pypaert

Het mag gezegd worden: de eerste kleding die je baby draagt schept een emotionele band voor het leven. Omdat babykleding met een tastbaar, emotioneel verhaal om te bewaren nog niet bestond, lag een eigen creatie het meeste voor de hand. Ik stel dan ook met grote trots deze eerste unieke invulling van de -al even unieke- #TOG milestonebox voor. De Bloom organic babykleding kan je meteen opbergen in de milestone cocondoosjes: mijn eerste babypakje, mijn eerste sokjes, mijn eerste slabbetje en mijn eerste mutsje.

Het uitgangspunt van Tales of Glory is oprecht mooie én eerlijke producten te creëren die zowel duurzaam als stijlvol zijn. Ook de Tales of Glory Bloom collectie trekt deze kaart op een heel positieve manier en combineert een kleine voetafdruk in de 21e eeuw met een radicale liefde voor schoonheid. De Bloom collectie is wondermooi, zuiver en eigentijds met een GOTS certificaat wat zoveel betekent als een ecologische productie met richtlijnen voor printen, borduren, breiwerk, verpakking, … De keuze voor een eigen ontwerp en de beslissing om in zee te gaan met authentieke vaklui voor de vervaardiging van een vertederende organic babykledinglijn was snel gemaakt. Met zachte maar karaktervolle babykleuren is Bloom een babycollectie die elke pasgeboren baby laat stralen in superzachte stofjes, lieve pasteltinten en de subtiele vlindertjes.

Bloom of bloesem, het bloeien van een plant, een periode van groei, schoonheid en verwondering, … Deze beeldige naam paste perfect in het Tales of Glory verhaal. Laat jouw baby schitteren in de Bloom babykleding en eens gedragen, bewaar je ze in de kleine milestone doosjes, deel van het Tales of Glory levensverhaal: de eerste sokjes, de eerste wantjes, het eerste mutsje, het eerste slabbetje en het eerste babypakje. Zo wordt de Tales of Glory milestone box gevuld met de eerste tastbare herinneringen uit de babytijd.

De Tales of Glory Bloom babykleding wordt verkocht in de eigen webshop en the baby's corner in Nazareth krijgt de primeur, zowel in de winkel als online.

"you, yourself, as much as anybody in the universe, deserve your love and affection" Buddha


Reacties

Laat een reactie achter

Opgelet, reacties worden nagekeken vooraleer ze gepubliceerd worden.