Het verhaal van Tales of Glory

Gepubliceerd door Sonia Pypaert

Tales of Glory milestone box
Aan het woord is Sonia Pypaert, founder van Tales of Glory. Zij neemt je graag mee op haar persoonlijke reis van herinneringen.
"Het idee is ontstaan tijdens nazomer van 2017. Een emotioneel moment bracht me terug in de tijd van mijn eerste ervaringen als jonge mama en de jaren erna hoe ik een oplossing zocht voor mijn drang naar het bewaren van de positieve emotie rond het moederschap. De uitdagingen gedurende de eerste levensjaren van mijn oudste zoon en de innerlijke zoektocht naar een positieve invulling in ons samen leven wou ik vastleggen voor later. Overzichtelijk samenbrengen is beter begrijpen.
In deze emotionele periode begon ik mijn zoektocht naar de vergeten herinneringen om deze zeer tastbaar mee te nemen in een doos voor later. De milestones van mijn kinderen: echofoto’s, eerste foto’s, eerste kleertjes, … de vroegste herinneringen capteren en bewaren is het mooiste geschenk dat ik hen kon geven later. Elk kind heeft recht op zijn/haar eigen verhaal. De emotie, het niet meer vinden van … het zijn allemaal kleine maar oh zo belangrijke momenten die met de hulp van een persoonlijke teletijdmachine kunnen vastgelegd worden.
Tales of Glory - baby milestonedoos
In de nazomer van 2017 kwam deze emotie opnieuw bovendrijven en dit was voor mij een teken. Mijn persoonlijk doel: ouders het mooiste geschenk geven dat er maar kan zijn: een doos met milestones waar ze stap voor stap aan werken, een puzzel van cocondoosjes die ze vullen met de milestones van hun kind en de emotie die dit teweegbracht. Eens de milestones verzameld wordt de Tales of Glory box het ultieme geschenk dat je later aan je kind meegeeft. De Tales of Glory box is het enige wat je kost wat kost wil redden uit een brand. De box met herinneringen uit de gloriejaren of de tijd in het verleden wordt het verhaal van je leven."

Reacties

Laat een reactie achter

Opgelet, reacties worden nagekeken vooraleer ze gepubliceerd worden.