Giftbox Newborn Fotoshoot

Gepubliceerd door Sonia Pypaert

Tales of Glory ging op zoek naar een concrete eigen invulling van het fotodoosje in de Baby milestone box. Samen met fotograaf John Lammertyn, zag een nieuw fotoconcept het leven. Een milestone in het Tales of Glory verhaal.

De Giftbox Newborn fotoshoot van Tales of Glory is een fotoconcept voor het vastleggen van de start van een nieuw leven. Een creatieve invulling om emotionele herinneringen en milestones uit de babytijd fotografisch blijvend vast te leggen.

De Newborn fotoshoot van Tales of Glory is een antwoord op het bewaren van emotionele momenten die van generatie op generatie overgedragen worden. Een tastbare foto in een gedigitaliseerde wereld is en blijft immers een gevoelswaarde behouden omdat elke foto een verhaal vertelt.

Wat schenk je met dit unieke cadeau:
✔️ 2 uur newbornshoot door gepassioneerd fotograaf John Lammertyn
✔️ 10 beelden in hoge resolutie
✔️ Alle andere beelden in lage resolutie met watermerk
✔️ Mini fotoalbum van 10cm/10cm met 10 foto’s
✔️ 2 organic newborn mutsjes Tales of Glory

 

Visie - Esthetisch en duurzaam - Belgisch design

We blijven hierbij trouw aan het uitgangspunt van Tales of Glory om oprecht mooie én eerlijke producten te creëren die zowel duurzaamheid als esthetiek ademen. Daarom kozen we, opnieuw, om in zee te gaan met kleine, authentieke en lokale vaklui voor de vervaardiging van de foto box. Duurzaamheid betekent zowel een ecologische productie en/of recyclage als het beperken van transport.

Tales of Glory trekt die kaart op een heel positieve manier en combineert deze kleine voetafdruk in de 21e eeuw met een radicale liefde voor schoonheid.

"you, yourself, as much as anybody in the universe, deserve your love and affection" - Buddha


Reacties

Laat een reactie achter

Opgelet, reacties worden nagekeken vooraleer ze gepubliceerd worden.