Mamablog: Mieke

Gepubliceerd door Sonia Pypaert


 

LET IT OVERWHELM YOU WITH LOVE

Hallo! Ik ben Mieke, nu 23 weken zwanger en zaakvoerster van Maison M., 2 handelszaken in het centrum van Gent. Met Fine Leather en Fine Clothing in de Donkersteeg bezorg ik met passie en overgave voor mijn producten en klanten een volledig aanbod om jonge vrouwen en dames te kleden en stylen. Voor ieder een mooie outfit van unieke merken in combinatie met juwelen en een moderne handtas met sjaal of muts, afhankelijk van de gelegenheid en het weer.
Mijn man, John, is fotograaf en leeft voor het fotograferen van mensen; groot en klein. Hij heeft een voorliefde voor newborns dus zal hij zich net als bij Arnaud vier jaar geleden volledig kunnen ontplooien.
Onze jongste spruit viert eind 2018 zijn vierde verjaardag. Wat vliegt de tijd! Maand na maand is Arnaud zo veranderd, gegroeid, ... het houdt niet op. Maar dat is het leven en we koesteren elk moment dat we met ons liefdevol nestje hebben. Een nestje dat straks nóg liefdevoller wordt, want we zijn in blijde verwachting van ons tweede wondertje!

 

IT'S ALL ABOUT THE DETAILS IN LIFE

Tales of Glory®, dat leek ons echt een origineel geschenk nu we aan de start staan van een unieke reis. Een verzameling van doosjes, één voor elke unieke milestone van ons nieuw klein wondertje.

Als ik terugdenk aan de geboorte van Arnaud is het nu al zoeken; 'waar liggen zijn echofoto’s, zijn eerste tutje? Waarschijnlijk hebben we die wel weggegooid met zijn eerste slabbetje”. Dankzij de Tales of Glory® baby milestone box maken we een frisse start voor onze toekomstige spruit. Het wordt een doos vol herinneringen, de eerste stapjes in het verhaal van zijn/haar leven.

Een herinnering.. wat doet een herinnering met een mens? Het brengt emoties teweeg, emoties die we onbewust meedragen. Dit is nu net hetgeen wat ik voelde wanneer ik de Tales of Glory® box in mijn handen kreeg. De herinneringen aan de zwangerschap, de geboorte, de levensloop van je kind. Ik kan het nu tastbaar maken. Elke keer ik de Tales of Glory® box open, word ik overwelmd met de kleinste details die verbonden zijn aan de diepgewortelde en bijna vergeten, deugddoende herinneringen.

LIFE IS A COLLECTION OF MOMENTS

Terwijl mijn mannen vol plezier en enthousiasme de Tales of Glory® box openen en in elkaar zetten, ga ik op zoek naar het eerste item dat ik in de cocondoosjes kan bewaren. Dankzij de handige tijdlijn op de verpakking merkte ik al snel enkele bijzondere milestones op die in de voorbestemde cocondoosjes bewaard kunnen worden. Persoonlijk zou ik er niet bij stilstaan, maar hé, dat is nog niet zo’n gek idee: de zwangerschapstest.

Uiteindelijk hebben we op 2 jaar tijd heel wat zwangerschapstesten de revue zien passeren. Gelukkig is het deze keer helemaal goed en lijkt het na ons verhaal wel fijn om onze laatste test een plek te geven in de Tales of Glory® box. Een herinnering van een oneffen pad, maar met een erg mooi einde - of net mooie start!

Foto's door John Lammertyn.


Reacties

Laat een reactie achter

Opgelet, reacties worden nagekeken vooraleer ze gepubliceerd worden.